Uslovi

Uzrast vozača od 21 godina. Vozačko iskustvo od 2 godine. Potrebna vozačka dozvola i pasoš. Dodatnog vozača upisujemo na licu mjesta bez dodatne naknade.

Navigator možete iznjamiti uz dodatnu nakndu (na zehtjev) sa vozilom.

Cijena zakupa navigatora po danu:

1-2 dana 6 eura

3-6 dana 5 eura

7 i više dana 4 eura

REZERVACIJA I PLAĆANJE 

Automobile možete rezervisati putem sajta 24h i putem elektronske pošte. Samo posle naše potvrde koju će te dobiti u pismenom formatu na Vaš email automobil će biti rezervisan. Automobile možete rezervisati i putem telofona +382 69 197 579 ( svakodnevno od 9:00 do 22:00). Kreditne karice za rezervaciju automobila nijesu potrebne. Isplata se izvršava na način koji Vama odgovara kad dobijete klučeve od automobila.

ISPORUKA AUTOMOBILA

Ako želite isporuku atomobila na aerodrom Tivat doplata je 15 eura, a ako želite isporuku automobila na aerodrom Podgorica doplata je 40e. U koliko iznajmite automobil na period veći od 7  dana i više dostava na oba aerodroma je besplatna. U koliko iznajmite automobil na period od 3 dana i više isporuka automobila do Vašeg hotela u okviru nekih gradova na primorju je besplatna. Isporuka automobila izvršava se od 8:00 do 20:00. Isporuka automobila u drugim gradovima ili u Hrvatskoj je moguća po predhodnom dogovoru.

Kazne za saobraćajne prekršaje u potpunosti plaća zakupac – vozač. Zakupac dobija automobil u ispravnom i čistom stanju. Zakupac je obavezan da vrati automobil na vrijeme i sa istom količinom goriva u rezevoaru. Kilometraža prilikom iznajmljivanja automobila nije ograničena. Vi ne možete da koristite automobil u  svrhe: prevoza životinja,  izdavati automobil licima koja nijesu upisana u ugovoru, upravljati automobilom pod dejstvom alkohola, narkotika, šlepovati drugi automobil ili šlepovati naš automobil.

Advertisements